Navigatie

Algemene voorwaarden

Door uw bestelling gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Malle Sien.

Bestellen
U kunt bestellen door de winkelwagenstappen te volgen.

Na het doen van de bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Mocht u deze na 1 dag niet ontvangen hebben dan vernemen wij dit graag via info@mallesien.nl of 06-575 88 273.

Bestellingen staan maximaal 7 dagen voor u gereserveerd. Wanneer wij uw betaling binnen deze termijn niet ontvangen hebben, dan sturen wij u een herinnering. Mochten wij dan na 1 dag nog geen bericht van u hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Betaling
​De artikelen kunt u alleen voorafgaand aan verzending per bankoverschrijving betalen of contant bij ophalen. Het is niet mogelijk te pinnen. Indien u kiest voor vooraf overmaken, dan kunt u het bedrag van uw bestelling overmaken op rekening NL90 RABO 0134347412 t.n.v. H. Niemantsverdriet te Woudenberg.

Verzendkosten
Als de afmetingen het toelaten wordt uw bestelling als brievenbuspost verzonden. Als de afmetingen brievenbuspost niet toelaten, verzenden wij uw bestelling als pakket. Op brievenbuspost en pakketten zijn de gebruikelijke PostNL pakkettarieven van toepassing. Als u de bestelling verzekerd wilt ontvangen kan dat tegen de geldende tarieven van PostNL. Wij vernemen dit dan graag bij uw bestelling.

De standaard pakket verzendkosten tot 10 kilo zijn bij verzending via PostNL € 6,95 euro. Van 10 tot 30 kilo zijn de verzendkosten € 13,25 euro. De bezorging is dan (meestal) binnen 1 werkdag. 

Voor alle bestellingen geldt dat ze binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden worden. Verzending geschiedt op eigen risico. Malle Sien is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, beschadigingen en/of diefstal van goederen tijdens verzending.

Verzendkosten bestellingen buitenland
Voor verzendingen naar het buitenland (binnen de EU) gelden andere tarieven. Deze kunt u per e-mail opvragen.

Levertijden
Uw bestelling wordt binnen maximaal drie werkdagen, na ontvangst betaling, door ons verzonden. Pas als de betaling is ontvangen staat de bestelling vast.

Retour zenden
Onverhoopt kan er iets zijn waardoor u de zending retour wilt sturen. Dit moet binnen zeven werkdagen na levering (de opgave van PostNL is bepalend) via e-mail of telefonisch aangegeven worden. We spreken dan af hoe en waneer dit gebeurt. Na ontvangst van de goederen wordt de waarde van de goederen vergoed aan de klant. Hierbij geldt als voorwaarde dat de goederen niet gebruikt zijn en in dezelfde originele staat zijn als bij aankoop. De verzendkosten en de risico's bij verzending zijn in beide gevallen voor rekening van de klant.

Prijzen
Voor brocante/antiek/tweedehands goederen geldt geen BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Garantie
Malle Sien verkoopt oude en hergebruikte spullen. Voor alle artikelen geldt dat er geen garantie op wordt gegeven. Mocht u meer foto's van een artikel wensen te ontvangen, neem dan gerust contact met ons op (info@mallesien.nl). Of kom op afspraak kijken. Artikelen van hout kunnen gaan ‘werken’ onder invloed van wisselingen in temperatuur en vochtgehalte. Malle Sien is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout. Houten meubelen worden na inkoop gecontroleerd en eventueel behandeld tegen houtworm. We kunnen echter niet garanderen dat de houtworm niet terugkeert. Bij bouwmarkten zijn eenvoudige middelen te koop voor behandeling na aankoop. 
Wij doen ons best om artikelen waarheidsgetrouw te fotograferen, toch kan het voorkomen dat kleuren van artikelen afwijken van de weergave op uw beeldscherm.

Copyright
Door Malle Sien gemaakte teksten en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.  

Privacy
Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Gegevens die wij aan u vragen, worden alleen gebruikt om contact op te nemen en de bestelling af te handelen. Uw persoonlijke gegevens worden alleen verstrekt aan derden als zij betrokken zijn bij de uitvoering van de bestelling.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Malle Sien aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik van de door haar verkochte artikelen.

© 2016 - 2018 Malle Sien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel